VGAN

Verandering in de collectieve verzekering bij Zilveren Kruis

Het is elk jaar weer spannend om te zien wat de premie gaat doen en welke wijzigingen er in de polisvoorwaarden worden doorgevoerd. We leven in een tijd dat er grote druk is op de betaalbaarheid van de zorg staat. Dat geldt niet alleen voor de zorg die wordt vergoed vanuit de zorgverzekering maar ook voor voorzieningen als de Wmo en de langdurige zorg.

Als we de zorg en de daarbij horende voorzieningen betaalbaar en toegankelijk willen houden is verandering nodig. Talloze onderzoeksrapporten geven dit ook aan. Zorgverzekeraars kijken hoe zij de best mogelijke zorg op een zo voordelig mogelijke manier kunnen blijven aanbieden. Dat leidt tot keuzes die samen met leveranciers, andere zorgverzekeraars, zorgaanbieders en de overheid worden gemaakt.

Wij adviseren onze collectief verzekerden dan ook om zelf na te gaan welke voorwaarden en vergoedingen voor hem of haar van belang zijn. Voor de één is dat fysiotherapie voor de ander de vergoeding voor pedicure of mondzorg.

Kijk vooral ook of u een aanvullende verzekering heeft bijvoorbeeld Extra Vitaal of een 1,2 of 3 sterren aanvullende verzekering.

Klik hier om de belangrijkste vergoedingen van Zilveren Kruis te bekijken

VGAN

Postbus 1713
3800 BS Amersfoort

06-19728801

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Aanmeldformulier

Login