VGAN

Onderzoek senioren in coronatijd

Uw ervaringen zijn waardevol - een onderzoek naar mensen van 65 jaar en ouder in Coronatijd

Twee masterstudenten Klinische Psychologie van de Universiteit Leiden, Joris Brummer en Suchita van der Horst, doen voor hun master een onderzoek naar hoe mensen van 65 jaar en ouder in Coronatijd omgaan met stressvolle gebeurtenissen. Zij vragen de lezers van onze nieuwsbrief of zij willen meedoen aan een vragenlijstonderzoek.

Iedereen maakt wel eens een moeilijke situatie mee. Momenteel zitten we midden in de Coronacrisis, een moeilijke situatie voor de meeste mensen. Er is echter nog weinig bekend wat de situatie met mensen van 65 jaar en ouder doet en wat voor een impact het op hen heeft. Voor u, als 65+er, is dit een mooie kans om door middel van deelname aan dit onderzoek te laten zien wat u tijdens de Coronacrisis heeft meegemaakt, hoe u omgaat met stressvolle gebeurtenissen, wat voor een steun u ontvangen heeft in deze tijd en hoe u uw mentale welzijn ervaart. Door uw ervaringen te delen in dit onderzoek kunt u een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van mogelijke nieuwe interventieprogramma’s om mensen van 65 jaar en ouder te helpen. Uw ervaringen zijn dus heel waardevol voor ons.

Deelname aan het onderzoek is vrijwillig en anoniem. We zijn dus op zoek naar deelnemers van 65 jaar en ouder die de vragenlijst online kunnen invullen. Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen. Na afloop van de vragenlijst is er de mogelijkheid om via de mail op de hoogte gebracht te worden van de resultaten van het onderzoek. We zullen uiteraard zorgvuldig met al uw gegevens omgaan en uw privacy waarborgen.

Het onderzoek naar de manier waarop mensen van 65 jaar en ouder met moeilijke situaties omgaan in Coronatijd vindt plaats in januari 2021. Bent u enthousiast geworden, 65+ en wilt u deelnemen aan het onderzoek?

Door hier te klikken, wordt u doorgeleid naar de webpagina van het onderzoek.

Heeft u nog vragen over het onderzoek, neem dan gerust contact op met de hoofdonderzoeker dr. Vivian Kraaij. Zij is bereikbaar op het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Joris en Suchita zeggen u bij voorbaat hartelijk dank voor uw tijd en moeite!

VGAN

Postbus 1
3645 ZJ Vinkeveen

06-19728801

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanmeldformulier

Login