VGAN

Uitstel Algemene Vergadering

Geachte leden,

Het bestuur heeft u reeds in december jl. geinformeerd om de algemene vergadering in 2021 on line te houden.  U heeft reeds vroeg de mogelijkheid gehad om u aan te melden voor de algemene vergadering. Tot op heden hebben zich zeer weinig leden aangemeld.

Daarom heeft het bestuur na uitvoerig beraad besloten de algemene vergadering te verplaatsen na een tijdstip later dit jaar. Een precieze datum zal u ruim van te voren worden medegedeeld.

Overeenkomstig de “Tijdelijke wet COVID-19 Justitie en Veiligheid” en in afwijking van de wettelijke en statutaire regels verlengt het bestuur de huidige termijn van zes maanden waar binnen de algemene vergadering van VGAN na afloop van het betreffende verenigingsjaar dient te worden gehouden met ten hoogste vier maanden.

Dit geeft ons hopelijk de tijd om een algemene vergadering te organiseren waarbij een ieder van u weer aanwezig kan zijn en waarbij we elkaar weer kunnen treffen voor een gezellig samenzijn. Een online vergadering is evenwel ook dan niet uit te sluiten.

Laat mij nog de wens uitspreken dat ik hoop dat u allen gezond mag blijven.

Met vriendelijke groet,

 

Gerard van Stein

Voorzitter 

 

VGAN

Postbus 1
3645 ZJ Vinkeveen

06-19728801

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanmeldformulier

Login