VGAN

Commissies

Welke commissies bestaan er en wat doen ze?

Pensioencommissie  
De pensioencommissie van de VGAN richt zich op het bevorderen van kennis omtrent de tweede pijler pensioenen in Nederland en van AkzoNobel in het bijzonder. Het doel is een solide kennisbasis te leggen ter ondersteuning van de belangenbehartiging door de VGAN. De commissie bestaat momenteel uit 7  leden met een goede balans tussen juridische en financiële deskundigheid. Uit het VGAN-bestuur hebben Gerard van Stein, André van Swieten, Ad Stoop en Lex Mulder zitting. Daarnaast hebben Kees van Zuijlen (ex-bestuurslid van ons pensioenfonds), Geert van Alphen (ex-bestuurslid VGAN), Eric Zuijdwijk zitting. De commissie onderhoudt nauwe contacten met de gezamenlijke en eveneens zeer deskundige pensioencommissie van KNVG en NVOG.

Websitecommissie
Deze werkgroep heeft de verantwoordelijkheid voor de website, regelt het onderhoud en werkt aan verbetering en desgewenst uitbreiding van de site. De werkgroep website bestaat uit Yolanda Bakkum, Bas van den Engel, André van Swieten en Debbie Smith.

Ledenwerfcommissie
Deze werkgroep bestaat uit dezelfde personen als de websitecommissie. De opdracht van deze commissie is de aantrekkelijkheid van het lidmaatschap op te voeren door middel van informatie en aanbiedingen van voordelen samenhangend met het lidmaatschap van de vereniging.

Commissie Zorg, Wonen & Welzijn en VGAN-Referentie Groep
Deze commissie (Cie. ZW&W) richt zich op het vergaren van kennis omtrent ontwikkelingen op het gebied van Zorg, Wonen & Welzijn voor ouderen in Nederland in het algemeen en in het bijzonder op het informeren van leden van de VGAN over de consequenties daarvan voor gepensioneerden van AkzoNobel en Nouryon. 

De VGAN-Referentie Groep (RG) is in 2008 opgericht. Dit klankbord van verzekerden voert minimaal twee maal per jaar overleg met de directie van ZK. Veel zaken met betrekking tot service en transparantie, maar ook de voorwaarden in de aanvullende verzekering worden tussen de RG en ZK besproken. De samenstelling van de RG is zo breed mogelijk (M/V) en bestaat momenteel uit 8 leden.

VGAN

Postbus 1713
3800 BS Amersfoort

06-19728801

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Aanmeldformulier

Login